מעבר לתרומת ביציות??

דיון מתוך פורום  פוריות והפריה חוץ גופית

30/07/2012 | 10:49 | מאת: זוגית שניה

בת 42 בזודיות חדשה ללא ילד משותף מעוניינת להרות. לאחר טיפול הפרייה חוץ גופית ומתן הורמונים ברמה מקסימלית נשאבו 5 ביציות מתוכם הופרו 3 באיכות "טובה". לצערי לא הושג הריון לאחר החזרת 3 ביציות. הבנתי שהסיכויים להשתרשות נמוכים מאוד בגילי, הביציות זקנות ויש חשש לבעיות גנטיות בביציות ולכן הומלץ לפנות לתרומת ביציות..אשמח לדעתך.האם עלי לנסות ולהמשיך בהפרייה של הביציות שלי או לגשת לתרומה שם יש סיכוי גבוה יותר להשתרשות וקבלת היריון.

30/07/2012 | 11:39 | מאת: פרופ' שחר קול

נושא התלוי בהשקפת עולם אישית. כל זמן שאת מייצרת עוברים באיכות טובה יש סיכוי להריון שהוא ביולוגי שלך. ועם זאת, אין ספק שסיכויי ההריון עם תרומת ביציות טובים לאין ערוך.

מנהל פורום פוריות והפריה חוץ גופית