קריוטיפ+נוגדנים

דיון מתוך פורום  פוריות והפריה חוץ גופית

25/07/2012 | 19:50 | מאת: איריס

שלום ד"ר אני בת 40 ובעלי בן 45. ללא ילדים. מנסים להרות שנתיים וחצי. צילום רחם תקין, יש לי לא מעט ביציות בכל שאיבה(ממוצע 15). הזרע בינוני. אחרי כמה נסיונות כושלים של הזרעות ו IVF התבקשתי לעשות בדיקה גנטית= קריוטיפ וגם בדיקת נוגדנים. 1. מה יכול להיות הקשר בין שתי הבדיקות לבין כשלון הטיפולים עד כה? 2. האם לפי התוצאות, הרופאים עלולים להגיד לי שאין לי סיכוי להרות? או לכל בעיה בעניין יש פתרון, תיאורטית לפחות? אנא תשובתך תודה רבה !!!

26/07/2012 | 11:18 | מאת: פרופ' שחר קול

קריוטיפ לא תקין יכול להסביר כישלונות IVF לא ברור למה הכוונה - בדיקת נוגדנים. לרוב המצבים יש פתרון.

מנהל פורום פוריות והפריה חוץ גופית