פצעונים קטנים ליד איזור ההזרקה

דיון מתוך פורום  פוריות והפריה חוץ גופית

24/07/2012 | 11:06 | מאת: y

מזריקה גונאל אף , צטרודייט ואתמול ב 23:00 אורביטל מחר , יום רביעי השאיבה שאלות : 1. יצאו לי מעט פצעונים קטנים מגרדים ליד איזור ההזרקה , מזה יומיים . מה זה והאם מסוכן להרדמה ? 2.האף מעט ! סתום מאפצ'י אבל אין חום ומרגישה טוב לאן מכניסים צינור הנשמה ? לאף או לגרון ? 3. מנסיונך , אוכל לחזור יום אחרי השאיבה לעבודה ? עובדת בישיבה במשרד תודה רבה לך על התשובות והתמיכה

24/07/2012 | 12:00 | מאת: פרופ' שחר קול

1. לא מסוכן, תגובה מקומית לצטרוטייד. 2. לא מכניסים צינור הנשמה. 3. לרוב, כן.

מנהל פורום פוריות והפריה חוץ גופית