ביוץ

דיון מתוך פורום  פוריות והפריה חוץ גופית

23/07/2012 | 10:37 | מאת: alla

בוקר טוב.בחודש הזה התחלתי להזריק בפעם הראשונה גונל אף 75 מ"ג. לאחר 5 ימים הייתי אצל הרופא ובאולטראסאונד ראו שיש לי 2 זקיקים כל אחד 14 מ"מ ויש גם זקיקים קטנים. הרופא אמר לחזור אלי בעוד 3 ימים, כלומר סה"כ 8 זריקות למחזור זה. אני רציתי לשאול האם זה לא מאוחר מידי ויתכן שיתרחש כבר הביוץ? כי אם תוך 5 ימים של זריקות הזקיקים נהיו 14 מ"מ אז תוך 8 ימים לפי הקצב הזה הם אמורים להיות משהו כמו 22-23 מ"מ. או שאני טועה? תודה מראש, אלה

23/07/2012 | 12:28 | מאת: פרופ' שחר קול

הלו"ז סביר, יש לבצע בדיקת דם הכוללת LH כדי לוודא שלא החל הנחשול.

23/07/2012 | 13:02 | מאת: alla

תודה על התשובה. הרופא לא נתן לי הפניה לעשות בדיקות דם ל LH ואני אראה אותו רק בעוד 3 ימים. איך אפשר לעשות בדיקת דם ל LH ללא ההפניה? או שהסיכוי שיתרחש ביוץ יותר מוקדם לא כזה גבוה? תודה, אלה

מנהל פורום פוריות והפריה חוץ גופית