הריון -וחרדות ..?

דיון מתוך פורום  פוריות והפריה חוץ גופית

09/07/2012 | 08:43 | מאת: אמא אוהבת

הי , סובלת מחרדות ,מטופלת באסטו 20 מ"ג במשך שנתיים . יש לי תאומים בני 6 מטיפולי IUI . לפני שלוש שנים עשיתי שני מחזורי טיפול IUI ,לא נקלטתי ולאחר מכן התחלתי לסבול מהחרדות .(שהתבטאו בתחילה בכאבי ראש,סחורחורת ,מצב נפשי ירוד וכו'...) היום אני במצב מאוזן יחסית . הייתי רוצה לחזור שוב לטיפולים עוד חצי שנה . הייתי שמחה לשמוע את דעתךעל הסיכויים/הסיכונים במצב כזה . תודה !

09/07/2012 | 13:29 | מאת: פרופ' שחר קול

המידע הרפואי הוא חלקי, אך לפי מה שכתבת אני מעריך שיש לך סיכוי טוב. רצוי לשוחח על הנושא עם הגורם המקצועי המטפל בך בנושא החרדות.

מנהל פורום פוריות והפריה חוץ גופית