נפיחות בבטן אחרי החזרה

דיון מתוך פורום  פוריות והפריה חוץ גופית

02/07/2012 | 19:24 | מאת: לי

אני שלושה ימים אחרי החזרה. אתמול נבדקתי על ידי הרופא שלי שאמר דהכל תקין. היום אני מרגישה נפיחות גדולה בבטן ויש לי עצירות כבר כמה ימים. לאחר מתן שתן כואב לי בשחלה השמאלית. יש לציין שאתמול הוזרק לי רבע אוביטרל. האם התחושות הגיוניות? אחרי כמה זמן הנפיחות עוברת? תודה רבה

03/07/2012 | 11:20 | מאת: פרופ' שחר קול

התחושות הגיוניות. יש לשלול גירוי יתר שחלתי. יש לפתור בעיית העצירות.

11/10/2012 | 21:30 | מאת: גלילאו

היי לי. אני באותו מצב שאת מתארת כאן , מיולי 2012... מקווה מאד שאת כבר הריונית... :) אני יום אחרי החזרה ו חמישה ימים אחרי שאיבה ( 18 ביציות , 3 החזירו, בת 40). הבטן שלי נפוחה כמו בלון ענק, חודש שביעי ... זה מטריף אותי כי הרופא שהחזיר את העוברים אמר שהכל בסדר  הוצאתי לך המון ביציות  אבל את יודעת... הם לא עוצרים לבדוק באופן יסודי... ואני ממש לא יודעת אם כדאי לי לפנות אליו שוב או לשכוח מזה לקוות שהנפיחות פשוט תרד... היתכן ? לך זה קרה בסוף ? אין לי כאבים נלווים , תסמינים אחרים ולא עצירות אבל אני מרגישה נפוחה וומוגבלת בכל זאת. ומה אם העוברים היפים יקלטו ? אשמח לעצתך . גליה :)

מנהל פורום פוריות והפריה חוץ גופית