כאבי בטן חזקים

דיון מתוך פורום  פוריות והפריה חוץ גופית

06/06/2012 | 09:13 | מאת: אילנית

בוקר טוב, אני כ 8 ימים לאחר החזרת 2 עוברים של שלב בלוציסטים בטן נפוכה מיום ההחזרה ללא כאבים וללא דימומים אתמול בלילה התעוררתי מכאבי בטן נורא חזקים בבטן התחתונה עד כדי בכי ללא דימום עד שלקחתי כדור אקמול ונרדמתי הבוקר קמתי עם תחושה של כאבי בטן חלשים אבל נסבלים מה יכולה להיות הסיבה לכך האם הטיפול לא הצליח? יש לציין כי בדיקת דם יש לי ביום ראשון הקרוב ולפי מה שהבנתי מקריאה בפורום שפעולת ההשרשה גורמת לדימום חלש אצלי לא היה כזה בתודה אילנית

06/06/2012 | 14:22 | מאת: פרופ' שחר קול

דימום מהשרשה הוא נדיר מאוד. יש לבצע בדיקת דם להריון 14 יום לאחר השאיבה. יש להתייעץ עם הרופא המטפל, שכן יש לשלול גירוי יתר של השחלות. לא ניתן לקבוע כישלון או הצלחה.

מנהל פורום פוריות והפריה חוץ גופית