איכות ירודה של ביציות

דיון מתוך פורום  פוריות והפריה חוץ גופית

12/04/2012 | 18:47 | מאת: טל

שלום ד"ר בת 39.6 ללא ילדים. אחרי 6 ניסיונות כושלים של IVF. בכל ניסיון נשאבות בין 10-15 ביציות, מופרות באיקסי בין 5-10 מחזירים לי בין 2-4, אך אני לא נקלטת, ושאר העוברים לא מוקפאים. אני מבינה שהביציות באיכות ירודה. אני בריאה, צילום רחם תקין, פרופיל הורמונלי תקין. ע"פ הנתונים: 1.האם עדיין יש סיכוי להיקלט להיריון? 2.האם יש לחשוב על תרומת ביציות, או מוקדם? 3.באיזה שלב/מקרה אתה ממליץ על תרומת ביציות? אנא תשובתך תודה וחג שמח

12/04/2012 | 19:25 | מאת: פרופ' שחר קול

1. כן 2. מוקדם 3. אם אין עוברים להחזרה (לא מתאים לך), או לאחר מספר רב של כישלונות (12 - 15) תלוי ברצון המטופלת, ובהשקפת עולמה. נסי טריגר עם אגוניסט במקום אוביטרל. ראי http://ivf.co.il/HR%20proof%20of%20concept.pdf

מנהל פורום פוריות והפריה חוץ גופית