ווסת

דיון מתוך פורום  פוריות והפריה חוץ גופית

03/04/2012 | 03:30 | מאת: שאלה

שלום, בת 42. יש לי ילד קטן מהריון ספונטני. מנסה להרות בשנית. בחודשיים האחרונים הווסת שלי מאוד דלילה והחודש יותר דלילה מהחודש הקודם. מה שמדאיג אותי מאוד. הרירית החודש בביוץ הייתה 8.5 סדירה ותלת שכבתית. אני מתחילה טיפול החודש שהתחיל עם אסטרופם 2 מ"ג, כדור אחד ליום מיום 19 לווסת. סה"כ לקחתי את הכדור שישה ימים. ביום הראשון והשני של הווסת (אתמול והיום) מזריקה בבוקר צטרוטייד ובהמשך מנופור. לוקחת כבר חודשיים ברצף DHEA, Q10, מלטונין. 1. האם הווסת הדלילה היא סיבה לדאגה? 2. מה יכולה להיות הסיבה לווסת דלילה למרות שהרירית יפה? 3. האם החודש יש קשר לאסטרופם? 4. האם יש קשר לאחד מתוספי המזון שאני לוקחת? 5. האם זה עלול להשפיע על סיכויי ההצלחה של הטיפול הנוכחי?

04/04/2012 | 20:00 | מאת: פרופ' שחר קול

1. לא, סיבה לבדיקה. 2. חסימה במוצא הרחם. 3. אטסרופם יכול לשנות דפוס הדימום. 4. לא יש לברר הסיבה.

מנהל פורום פוריות והפריה חוץ גופית