בדיקות

דיון מתוך פורום  פוריות והפריה חוץ גופית

18/03/2012 | 19:15 | מאת: לי

שלום רב, עברתי צילום רחם, אולטרסאונד, בדיקות דם לביוץ, מעקב זקיקים והכל היה תקין. בעלי עשה פעמיים בדיקות זרע שהעידו על בעיה בצורה ואולטרסאונד אשכים שהעיד על וריקוצילה בינונית. לפני כחודש בערך בהשבחה השלישית לפני הזרעה נאמר שהזרע תקין לחלוטין. 1. כיצד זה יתכן? 2. האם יש בדיקות נוספות שנצטרך לעזור? אם הזרע היה תקין מדוע לא נקלטתי להיריון?

19/03/2012 | 07:33 | מאת: פרופ' שחר קול

1. איכות הזרע נתונה לשינויים רבים לאורך הזמן. 2. ראי http://ivf.co.il/he/before-ivf/when-to-go

מנהל פורום פוריות והפריה חוץ גופית