מבולבלת

דיון מתוך פורום  פוריות והפריה חוץ גופית

02/02/2012 | 14:19 | מאת: יעל

שלום ד"ר קול, בתאריך 20.1 (יום שישי) 8 זקיקים, פרוגסטרון 2.8 ו-LH 1.1 (נמצאת על סינרל). בשעה 14:00 מזריקה אוביטרל. הטיפול בסוף בוטל וביום א' עושה בדיקה פרוגסטרון 21.4. (לפנות בוקר כ-38 אחרי אוביטרל מרגישה את כל תופעות הביוץ). הרופא שלי אמר שהביוץ התחיל כבר ביום שישי לפני האוביטרל ובעיניי שכח שבייצתי עם 8 זקיקים. היום 2.2 התחילו הפרשות חומות של מחזור וכבר לא מבינה אם בייצתי באמת ביום א' 22.1 איך אחרי 11 יום מחזור? האם מראה על בעיה? ואם ביום שישי 20.1 אז זה 13 יום אחרי ביוץ.שגם מוזר לי כי מיד מקבלת אחרי 14 יום (ביום ה-15). אשמח לכל תובנה בנושא

02/02/2012 | 14:33 | מאת: פרופ' שחר קול

ביום שישי LH נמוך ו - P נמוך אינם מעידים על כך שהחל ביוץ. הביוץ נגרם ע"י האוביטרל. שכיח מאוד שהפאזה הלוטאלית קצרה מהרגיל לאחר גירוי שחלות.

02/02/2012 | 14:36 | מאת: יעל

מנהל פורום פוריות והפריה חוץ גופית