בטא נמוכה

דיון מתוך פורום  פוריות והפריה חוץ גופית

31/01/2012 | 08:31 | מאת: ליאת

שלום רב, לפני שבועיים ויומיים(ביום ראשון) עברתי הזרעה לאחר פרוטוקול של פיוריגון + מנופור + אוביטרל ביום שבת. אתמול ביצעתי בדיקת דם: בטא - 24 E2 - 777 פרוג - 78 אני ללא תמיכה. דימומים התחילו ביום חמישי (11 יום לאחר ההזרעה) ונמשכים עד היום. הרופא אמר שרוב הסיכויים שמדובר בהריון כימי ואמר להתחיל לקחת תמיכה (קרינון) ולעשות בדיקה נוספת בעוד יומיים. מהניסיון שלך, האם יש סיכוי להריון תקין? תודה ליאת

31/01/2012 | 08:51 | מאת: פרופ' שחר קול

בגלל הדימומים - כנראה סיכוי קטן להריון תקין. קרינון לא יושיע, שכן הפרוגסטרון תקין. יש לחזור על בדיקת הדם מחר.

מנהל פורום פוריות והפריה חוץ גופית