קלוטרימזול בהריון.

דיון מתוך פורום  פוריות והפריה חוץ גופית

11/01/2012 | 20:19 | מאת: לילך

היי, אני בשבוע חמישי, צצה לי אדמומיות ומן תפרחת באזור המפשעה, לדברי הרופא יש לי גם הפרשה לבנה מהנרתיק וייתכן שזה נגרם מההזרעות שעברתי, לכן נתן לי קלוטרימזול במשחה למרוח פעמיים ביום ולקחת בנוסף למשך 6 ימים נר של קלוטרימזול לנרתיק. אני נוטלת כרגע אנדומטרין פעמיים ביום. שאלותיי: 1.האם השימוש בקלוטרימזול בטוח בהריון ולא יכול לפגוע בעובר? 2.האם זה לא יוצר בעיה -עצם נטילת קלוטרימזול לנרתיק בנרות כאשר אני גם משתמשת באנדומטרין?האם אין השפעה שלילית על כל אחת מן התרופות?

12/01/2012 | 08:28 | מאת: פרופ' שחר קול

1. לדעתי, השימוש בטוח, אם כי רצוי לקבל יעוץ טרטולוגי רשמי. 2. לא צפויה בעיה בספיגת האנדומטרין.

מנהל פורום פוריות והפריה חוץ גופית