צילום רחם אחרי היסטטרו

דיון מתוך פורום  פוריות והפריה חוץ גופית

30/01/2020 | 20:11 | מאת: דנה

שלום ד"ר, אני בת 30. ילדתי ילדה בניתוח קיסרי לפני כ4 שנים. התחלתי לפני שנה ניסיונות להרות, חוויתי הפלה בשבוע 9 ע"י גרידה בגלל חוסר דופק. מאז ניסיתי להיכנס להריון עוד חצי שנה ללא הצלחה. עברתי בדיקת היסטרוסקופיה אבחנתית וגילו שיש לי מחיצה ברחם של 50%. לפני כחודש וחצי,ביצעתי היסטרוסקופיה ניתוחית להסרתה בהצלחה (ביצעתי בדיקת היסטרו אבחנתית חודש לאחר הניתוח). כעת מנסה להרות שוב, מזה חודש ללא הצלחה. האם לדעתך עליי לבצע צילום רחם? או להמתין בסבלנות? תודה רבה

עברת לא מעט התערבויות והתייעצויות עד עכשיו. זה לא רציני מצידי לתת לך עצות ממידע חלקי שאת מוסרת. תתיעצי עם רופא מומחה בפריון בעניין הזה.

מנהל פורום פוריות והפריה חוץ גופית