אחרי החזרת מוקפאים.....

דיון מתוך פורום  פוריות והפריה חוץ גופית

24/12/2019 | 19:05 | מאת: טל

ערב טוב פרופסור, בת 32+1 מ ivf. אני אחרי החזרת מוקפאים יום 3 על בסיס טבעי. זהו היום ה- 6. לוקחת כתמיכה 2 קרינון ביום. אחרי 5 ימים מההחזרה לקחתי זריקה אחת של דקאפפטיל. ווסת אחרונה היתה בתאריך 26.11. יש לי 2 שאלות : 1. אתמול הבחנתי יחד עם ההפרשה הכתמה / טיפות של דם אדום בהיר ורוד. היום היה קצת ממש ועכשיו אין. האם זה אומר משהו לגבי הקליטה? אני מאוד חוששת. 2. אם חס וחלילה לא נקלטתי , הווסת אמורה להגיע בזמן ב 26.12 ( אצלי הווסת סדירה) או שמא הקרינון יעכב? תודה מראש על המענה המסור.

התופעה של דימום לאחר החזרת מופשרים היא שכיחה. זה לא קשור בהכרח להשרשה. אם לא תהיה השתרשות כל עוד שתקחי את הקרינון הוסת תתעכב

24/12/2019 | 21:24 | מאת: טל

תודה. מדוע תופעת הדימום שכיחה לאחר החזרת מוקפאים? מה הסיבה לא הבנתי?

מנהל פורום פוריות והפריה חוץ גופית