פיספוס העיתוי המתאים לאוביטרל

דיון מתוך פורום  פוריות והפריה חוץ גופית

27/10/2019 | 06:46 | מאת: אלון

שלום לך. אשתי בגיל 45 בדיוק,ובגלל שלפני 3 חודשים היה הריון טבעי ומפתיע(ולא תקין)הוחלט על נסיון אחרון בהחלט למרות הגיל. פרופיל הורמונלי בשבוע שעבר בווסת היה תקין. הטיפול הוא רק מעקב זקיקים ואוביטרל. ניקבע שביום שלישי הקרוב בבוקר תהיה בדיקת דם ,ועם התוצאות-בשעות הערב המוקדמות יהיה ביקור אולטרסאונד אצל הרופא כי הוא סבור שלפני זה לא יהיה ביוטץ. הערה:המחזור האחרון היה בן 23 ימים בלבד,וזה שלפניו-24 וחצי יום שלישי הקרוב זהו היום התשיעי של המחזור הנוכחי כי הסימנים שלו התחילו בין ראשון לשני בתחילת השבוע שעבר והוא התחיל ביום שני. אבל למרות הערכת הרופא אני בכל זאת חושש שבגלל ביוץ מוקדם נפספס את הביוץ שיהיה לפני הביקור אצל הרופא,ואם לא נפספס אותו אז נפספס את העיתוי המתאים לזריקת האוביטרל ואז כבר לא יהיה בה טעם. האם יש בסיס לחששות שלי או הם מיותרים? ובמידה ולא מיותרים האם"ליתר בטחון"כדאי לקיים יחסים היום או מחר(היום חלון ההזדמנויות ליחסים הוא בערב ומחר בבוקר או בערב) תודה.

27/10/2019 | 06:52 | מאת: אלון

שכחתי לציין אותם זה היה ביום רביעי בשבוע שעבר בבוקר fsh 8 lh 4.39 אסטרדיול 102 פרוגסטרון 0.65

28/10/2019 | 13:52 | מאת: פרופ' שחר קול

הפרופיל ההורמונלי תקין. אם הושג הריון טבעי לפני חודשים ספורים המעקב כעת הוא די מיותר.

מנהל פורום פוריות והפריה חוץ גופית