תסמונת השחלות פוליציסטיות,

דיון מתוך פורום  פוריות והפריה חוץ גופית

15/10/2019 | 11:29 | מאת: מיה

היי, יש לי שאלה קראתי הרבה לאחרונה על תסמונת השחלות פוליציסטיות, אני לא מקבלת מחזור כבר 3 חודשים אלא רק עם כדורי פרוברה. עברתי הפלה לפני כשנה וגם מאז השמנתי בערך 25 קילו בנוסף במהלך קיום יחסי מין יש לי כאבים ואף יובש בחדירה עברתי היסטרוסקופיה אבחנתית לפני כחודשיים שיצאה תקינה, האם יש עדיין סיכוי שאני סובלת מהתסמונת גם למרות ההסיטרוסקופיה?

15/10/2019 | 16:30 | מאת: פרופ' שחר קול

כן. אין קשר בין בדיקת היסטרוסקופיה לבין אבחון שך התסמונת. היסטרוסקופיה בודקת את חלל הרחם, לא את השחלות.

מנהל פורום פוריות והפריה חוץ גופית