ויטמינים בהריון..........

דיון מתוך פורום  פוריות והפריה חוץ גופית

06/09/2019 | 15:03 | מאת: בתאל

שלום! אני בשבוע 6+0 התחלתי לקחת עוד מזמן פולקס 400 (ברזל חומצה פולית) מפני שיש לי אנמיה קלה לא אוכלת בשר בקושי.. היום קראתי שלוקחים את הפולקס לפני אוכל שעתיים או אחרי אוכל שעה.. ואני עד עכשיו לקחתי מיד אחרי האוכל מעל חצי שנה ככה 1). האם זה לא נספג כך בגוף אחרי אוכל, וזה בעצם כמו שלא לקחתי? הרופא הביא לי מרשם לפרנטל. 2) האם אפשר לקחת את הפולקס והפרנטל או שאסור לקחת גם וגם? תודה רבה

06/09/2019 | 15:36 | מאת: פרופ' שחר קול

פרנטל מתקרב בתכולתו למה שמשרד הבריאות ממליץ.

06/09/2019 | 15:49 | מאת: בתאל

כן זה אמר לי הרופא.. השאלה שלי אם הפולקס שלקחתי אותו מיד אחרי אוכל לא אפקטיבי..?

מנהל פורום פוריות והפריה חוץ גופית