ביוץ ואוביטרל

דיון מתוך פורום  פוריות והפריה חוץ גופית

25/08/2019 | 22:41 | מאת: שני

שלום, לאחר וסת ראשונה לאחר הפלה, עשיתי שוב הזרעה. יומיים לפני קיבלתי אוביטרל. הביוץ הקודם היה קצת משובש ולא לפי הספר מבחינת ההורמונים. האם יתכן שלא התרחש ביוץ 36-48 שעות לאחר אוביטרל ולקח יותר זמן? 13 ימים לאחר הזרעה ובטא שלילית. האם יש סיכוי שיעלה? לציין שבבוקר האוביטרל הזקיק היה בגודל 16 מ"מ ובזוית אחרת נמדד 23 מ"מ והרופאה עשתה ממוצע וקבעה שהגודל הוא 19 מ"מ (מה שנראה לי קצת מוזר). האסטרדיול היה 1100 וLH 8.4. (יום לפני אסטרדיול 600 וLH 6)

26/08/2019 | 12:50 | מאת: פרופ' שחר קול

המהלך נראה תקין מבחינה הורמונלית ומבחינת הזקיק. אם לא יגיע מחזור בימים הקרובים, יש לחזור על בדיקת הריון.

מנהל פורום פוריות והפריה חוץ גופית