החזרת עובריםםםםםםםם.......

דיון מתוך פורום  פוריות והפריה חוץ גופית

16/08/2019 | 12:21 | מאת: משי

שלום פרופסור, בת 32, לפני שנה וקצת הריון מivf. החודש עשיתי החזרה על בסיס הורמונים. מהיום השלישי לווסת התחלתי 3 כדורי אסטרופם ביום. ווסת היתה ב 25.7, התחלתי מעקב זקיקים 13 יום מיום הווסת. לפני ההחזרה בשלושה ימים קיבלתי גם 2 קרינון. ההחזרה בוצעה בתאריך 13.8. האם ההחזרה לא בוצעה מאוחר מדי.. ? לפי החישובים שלי ההחזרה בוצעה ביום ה-20 למחזור. קיבלתי גם זריקה אחת של אוביטרל ודקאפפטיל. מה דעתך על התמיכה? ומה הסיכויים שלי? תודה מראש על המענה.

16/08/2019 | 19:05 | מאת: פרופ' שחר קול

התוכנית טובה מאוד מבחינת לוחות הזמנים. על התועלת מתוספת אוביטרל ודקפפטיל במקרים אלו יש ויכוח. בהצלחה.

מנהל פורום פוריות והפריה חוץ גופית