בטא שניה שבוע אחרי ראשונה

דיון מתוך פורום  פוריות והפריה חוץ גופית

07/08/2019 | 01:46 | מאת: דנית

שלום תזכורת לבטא ראשונה 30.7 בטא 248 פרוגסטרון 34 אסטרדיול 455 בטא שניה הבוקר 6.8 בטא 106 פרטגסטרון 2 וחצי אסטרדיול 124 1.האם זה היה הריון כימי או הריון מסוג אחר?(ואם מסוג אחר-מאיזה סוג?) 2.היום התחיל דימום ההפלה האם ללכת להיבדק אחרי שהכל יסתיים?ואם כן אז מתי?ואיזה הורמונים לבדוק בבוקר של היום שבו הרופא יעשה אולטרסאונד(בדיקת הורמונים בבוקר ועם התוצאות הולכים אחר הצהרים אל הרופא לאולטרסאונד)? הערה:גיל 44 ועוד 9 חודשים וב-3 וחצי שנים האחרונות 6 הריונות שהתחילו ולא התפתחו. הראשון הפלה טבעית נדחית בשבוע 11 השני טבעי וכימי השלישי כימי ורק עם אוביטרל לפני ביוץ הרביעי טבעי ויחסית משמעותי-בטא ראשונה 4,100 יומיים אחרי התחלת דימומי ההפלה. החמישי לפני שנה מהפריה-הריון כימי והשישי זה הנוכחי.טבעי. האם בעקבות נסיון העבר שכל פעם ב-5 הפעמים הקודמות הגוף ניקה עצמו לבד אחרי ההריון הלא תקין ולא היה צורך בשום התערבות אפשר הפעם לוותר על בדיקות הדם והאולטרסאונד לוודא שהכל היתנקה או בכל מיקרה כדאי לעשות בדיקות אלה?

07/08/2019 | 16:40 | מאת: פרופ' שחר קול

1. ההגדרה לא משנה. אם היו עושים בדיקת א.ס. בנוכחות בטא 4000 היו רואים שק. 2. יש לעקוב אחר הרירית כדי לוודא רחם נקי

07/08/2019 | 18:44 | מאת: דנית

צריך לבוא לרופא לאולטרסאונד לראות שהכל נקי עם תוצאות בטא פרוגסטרון ואסטרדיול או משהו אחר או שאפשר גם לבוא בלי בדיקת דם?

08/08/2019 | 15:48 | מאת: פרופ' שחר קול

רצוי לוודא שבטא יהיה 0

מנהל פורום פוריות והפריה חוץ גופית