ההמשך אחרי שהטיפול כשל

דיון מתוך פורום  פוריות והפריה חוץ גופית

25/05/2019 | 21:17 | מאת: אלון

שלום לך. מחזור הגיע כצפוי שבועיים אחרימאוביטרל כי הסיכוי היה נמוך מאוד עד אפסי כתוצאה מהמהלך החריג במעבדה.מכיוון שגיל אשתי 44 וחצי ויש 2 ילדים בן ובת-לא נעשה תרומת ביצית.בחודשים שנשארו עד גיל 45 שהרי ידוע שיש סיכוי תאורטי עד גיל זה,נשחרר לחץ,ויהיה מה שיהיה.נקיים יחסים ללא טיפול ואפילו לא ניקנה ערכת ביוץ.אז אם 6 המחזורים שלה שלפני טיפול ההפריה שהתחיל בסוף אפריל היו בממוצע בני 22 ימים למחזור(המחזורים היו בני 20 עד 23 ימים)ובמחזור האחרוןמשהיה בן 22 ימים הביוץ היה בערך ביום 9,החל מאיזה יום של המחזור הנוכחי שהתחיל אתמול והוא המחזור הראשון שאחרי ההפריה כדאי להתחיל יחסים לפי יום כן יום לא ובאיזה יום לסיים בנסיון להרות?למשל להתחיל ביום 7 ולסיים ב15 או יש הצעה אחרת על פי הנתונים הנ"ל?

26/05/2019 | 06:33 | מאת: אלון

כשקודם רשמתי שהמחזור האחרון היה 22 ימים וביוץ בערך ביום 9-הכוונה למחזור האחרון שלפני ההפריה וביוץ ביום 9 זו הערכה לפי אולטרסאונד ללא בדיקת דם.כי ביום 11 הרופא אמר ש"הביוץ היה לפני יום-יומיים"לכן רשמתי בערך יום 9 כי יכול להיות גם שהיה ביום 10.

26/05/2019 | 13:31 | מאת: פרופ' שחר קול

יום הביוץ המשוער הוא 14 יום לפני הביוץ. סביב יום הזה לוקחים 3 ימים קדימה ואחורה וזה הזמן לקיים יחסים.

26/05/2019 | 13:55 | מאת: אלון

רשמת יום הביוץ המשוער הוא 14 יום לפני הביוץ ולא מובן למה הכוונה. שים לב שהעלתי נתונים מתוך 6 המחזורים שקדמו להפריה שבהם היו מחזורים בסביבות 22 ימים(היו בני 20 עד 23 יום)כשבאחרון שבהם שלפני ההפריה היה ביוץ היום 9 או 10 ולפי זה אני מבקש את הערכתך סביב איזה יום במחזור הנוכחי שהתחיל לפני יומיים בעקבות ההפריה שכשלה יכול להיות ביוץ(ואז מתחילים לקיים יחסים 3 ימים לפני זה כמו שכבר רשמת)

מנהל פורום פוריות והפריה חוץ גופית