תוצאות מעקב זקיקים- ציסטה?

דיון מתוך פורום  פוריות והפריה חוץ גופית

15/05/2019 | 10:55 | מאת: אסתר

בוקר טוב פרופ', ערכתי הבוקר בדיקת מעקב זקיקים (התחלנו לפני חודשיים טיפולי הזרעות עם הורמונים ליטרוזות ואוביטרל) אני בת 35. במעקב היום שזה היום ה- 7 למחזור, הופיע בתוצאה בשחלה הימנית "נצפה מבנה היפואקוגני עם מחיצות במימדים 17*17 מ"מ+ זקיקים קטנים". בשחלה השמאלית זקיקים בגודל 10*11 מ"מ ועובי אנדומטריום 4.1 מ"מ. ביומיים האחרונים היו לי ממש כאבי בטן כמו ביוץ, לכן הלכתי מוקדם לבצע מעקב לראות שמא פספסתי את הביוץ. האם הערכים הנ"ל מראים שזה לפני ביוץ או אחרי? והאם יש מה לדאוג מהממצא שנמצא? מה זה ציסטה? תודה רבה ממש מודאגת

15/05/2019 | 16:49 | מאת: פרופ' שחר קול

יש להשלים התמונה עם בדיקת דם להורמונים כדי לדעת בדיוק מה קורה.

15/05/2019 | 17:17 | מאת: אסתר

תודה על המענה. איזה הורמונים לבדוק בבדיקת דם? ובאיזה יום הכי טוב לבצע זאת? היום אני ביום ה-7 של המחזור

מנהל פורום פוריות והפריה חוץ גופית