דימומים לא מובנים אחרי לידה

דיון מתוך פורום  פוריות והפריה חוץ גופית

10/05/2019 | 07:48 | מאת: נירית

שלום רב. אני חודשיים אחרי לידה . עברתי תרומת ביצית . אני בת 44. קיבלתי מחזור 7-8 ימים אחרי הלידה . (ניתוח קיסרי) וגם המחזור לא היה ממש מחזור תקין . אלה דימום ממש חלש שנמשך יום. הפרשות ורודות. הייתי בביקורת אצל רופא. הוא ראה שהייתה פעילות ובייצתי. אחרי 10 ימים שוב הופיעו קצת הפרשות ורודות וגם קצת כאבי מחזור. מה זה ? האם זה תקין???? יש לציין שאני בעלת רזרבה שחלתית ירודה. ואני לקראת גיל המעבר. אני מניחה שההריון עצמו גם מעקב את הכניסה לגיל המעבר? אודה לתשובתך.....

10/05/2019 | 10:41 | מאת: פרופ' שחר קול

יש לשלול שארית חומר הריוני ברחם. הרין אינו מעכב את קצב איבוד הביציות.

מנהל פורום פוריות והפריה חוץ גופית