ביקור 5.5 מעקב לפני הפריה

דיון מתוך פורום  פוריות והפריה חוץ גופית

06/05/2019 | 11:22 | מאת: דנית

החדשות הטובות-שלדברי הרופא זה הולך לכיוון שאיבה ב12.5 אחרי יום העצמאות. ניצפתה אתמול רירית 7 וחצי,בשחלה ימין זקיקים 16 ועוד 16 וגם 9 וחצי ובשמאל הוא לא ראה(תזכורת-בביקור לפני 3 ימים הוא אמר שבשמאל הוא רואה קטנים).שאלה 1.האם שחלה שמאל מנוונת? אמר להמשיך אתמול בערב והיום בערב עם פרגובריס 300 ושילב גם אורגלוטרן אתמול והיום ,וב7.5 בבוקר בדיקת דם וביקור אצלו עם התוצאות אחר הצהרים. שאלה 2-האם כבר ברור שלא ניתן יהיה לשאוב ביציות משחלה שמאל,ומימין לכל היותר יהיה ניתן לשאוב 3?

07/05/2019 | 14:34 | מאת: פרופ' שחר קול

1. לא בהכרח ניתן לקבוע על סמך חודש מסוים של גירוי שחלות. 2. כנראה שזה נכון, אך כמובן שבודקים שוב בעת השאיבה.

מנהל פורום פוריות והפריה חוץ גופית