בדיקות דם לביוץ ומעקב זקיקים

דיון מתוך פורום  פוריות והפריה חוץ גופית

12/03/2019 | 14:34 | מאת: בת אל

היי ביצעתי היום מעקב זקיקים נצפה זקיז 23 ובבדיקות דם PROGESTERONE-2 LH-4.20 ESTRADIOL (E-2)-pmol258 שאלתי האם זה מתאים להזרעה ? היום אני ביום ה8 למחזור כאשר חודש קודם עשיתי את הבדיקות ביום ה11 והייתי כבר לאחר ביוץ . האחות אומרת לי להגיע לעוד בדיקות רק ביום שישי שאהיה ביום ה11 למחזור שוב, השאלה אם זה לא מאוחר לבדיקה נוספת רק בעוד 3 ימים .. ואיך הזקיק 23 ואני הרבה לפני ביוץ? האם יתכן שיש לי בעיות הורמונים ? כל חודש המרפאה מפספסת אץ הביוץ למרות שאני מגיעה מתי שנאמר לי החודש במיוחד הקדמתי הגעתי ביום ה8 מאחר ופעמיים פספסנו ביום ה10 וה11 כבר בייצתי ממש אודה לתשובה

12/03/2019 | 16:28 | מאת: פרופ' שחר קול

יש פער משמעותי בין גודל הזקיק לבין רמת האסטרדיול. לכן לא בטוח שהזקיק הנראה הינו תקין.

12/03/2019 | 16:33 | מאת: בת אל

האם יתכן שלא מדובר בזקיק אלא בממצא ברחם ? אני שואלת כי פעם אמרו לי שיש לי שרירן או ממצא אחר ושעשיתי בדיקה אצל רופא פרטי הוא אמר שזה לא מסוכן ולכן עזבתי את זה

13/03/2019 | 09:22 | מאת: פרופ' שחר קול

לא הממצא הוא בשחלה, לא ברחם.

מנהל פורום פוריות והפריה חוץ גופית