קבלת מחזור אחרי פרוגליטון

דיון מתוך פורום  פוריות והפריה חוץ גופית

15/02/2019 | 07:39 | מאת: NOT_FOUND

בוקר טוב אני אחרי הפלה בנובמבר מאז לא קבלתי מחזור נורמלי כול הזמן יש דימומים בניגוב אחרי הפלה נבדקתי מספר פעמים כולל ביצוע פעמים תלת מימד אתמול התחלתי לקחת פרוגליטון ל 21 היום 1. האם זה יסדיר את את הדימומים ? 2. מתי אני אמורה לקבל מחזור מורמלי ? תודה

15/02/2019 | 18:03 | מאת: פרופ' שחר קול

יש לשלול שארית חומר הריוני ברחם. יש לברר המצב ההורמונלי , בעיקר בהקשר של ביוץ טבעי. יש להחליט על טיפול בהתאם לאבחנה.

15/02/2019 | 19:02 | מאת: NOT_FOUND

עשיתי מספר פעמים אולטרסאונד רגיל פעמים תלת מימד אין שאריות רחם נקי

16/02/2019 | 15:08 | מאת: פרופ' שחר קול

יש לברר נושא הביוץ. האם היה מאז ביוץ ספונטני? האם יש בעית ביוץ בסיסית?

מנהל פורום פוריות והפריה חוץ גופית