תוצאה נמוכה לבדיקת amh

דיון מתוך פורום  פוריות והפריה חוץ גופית

28/12/2018 | 10:35 | מאת: נילי

שלום, אני בת 34, חודשיים וחצי אחרי ניתוח קיסרי ועם תינוקת מתוקה. אני נשאית של איקס שביר ולפני שנתיים הamh שלי היה 0.3 ולכן ביצעתי IVF עם PhD. אני רוצה לשאוב ביצית ולהקפיא עובר שיהיה לי לעתיד. עשיתי בדיקת Amh והיא עומדת על 0.05 אני אשמח לדעת מה המשמעות הבדיקה היות וכשהתוצאה הייתה 0.3 נאמר לי שהרזרבה שלי כמעט ריקה וכיום התוצאה משמעותית נמוכה (ובנוסף יש סיכוי של 50% שהביצית נשאית של איקס שביר) בנוסף, רציתי לדעת אם צריך לעבור זמן מסויים מהניתוח הקיסרי לפני שאני עושה עוד שאיבה?

30/12/2018 | 14:28 | מאת: פרופ' שחר קול

מדובר על עתודה שחלתית ירודה ביותר. לכן יש להזדרז. בהנחה שאינך מניקה, ניתן לחזור לטיפול הפריה לאחר מחזור טבעי.

מנהל פורום פוריות והפריה חוץ גופית