רזרבה שחלתית נמוכה וללא גירוי שחלתי

דיון מתוך פורום  פוריות והפריה חוץ גופית

21/11/2018 | 17:30 | מאת: ענת

שלום רב, אני בת 35 עם ילד בן 2 בהריון ספונטני עם קליטה מהירה. מנסים מזה כשנה וחצי להרות. התגלתה רזרבה שחלתית נמוכה FSH 17 , ניסינו גונאל 300 ויצאה ביצית ריקה. חודש לאחר מכן מונפור במינון גבוהה ללא ביציות. לאור המצב האם יש סיכוי להפיק ביציות ? יש טעם להמשיך עם הזרקת הורמונים? האם ממלוץ מחזור טיבעי. מה הסיכוי להפיק ביציות עם נקודת פתיחה כזו?

22/11/2018 | 18:40 | מאת: פרופ' שחר קול

הסיכוי עם או בלי הורמונים הוא כנראה זהה. כיוון שאת צעירה יחסית, יש עוד סיכוי. בהצלחה.

מנהל פורום פוריות והפריה חוץ גופית