דימום השתרשות או הפלה

דיון מתוך פורום  פוריות והפריה חוץ גופית

20/08/2018 | 10:18 | מאת: אלון

שלום לך. הופיע לאשתי דימום קל ונעלם אחרי כמה שעות והארוע הזה התרחש 6-7 ימים אחרי ביוץ. לכאורה יתכן שזה דימום השתרשות. האם יתכן שזה גם דימום של הפלה של הריון כימי או שזה לא סביר שיהיה דימום של הפלה של הריון כימי בקושי שבוע אחרי ביוץ?

20/08/2018 | 10:23 | מאת: תופעות נוספות

כמו כן היא גם דיווחה ביום של הדימום הקל הזה שהיה אתמול על עייפות בלתי מובנת ובלתי מוסברת-היא כלל לא התאמצה ביום זה,וגם על רגישות בשדיים כשלוחצים אותם. האם לאור כל התופעות הנ"ל ניתן לגלות אופטימיות זהירה שאולי ניקלט הריון,וכמה ימים אחרי אותו דימום קל תמליץ על ביצוע בדיקת הריון?(בהנחה שעד אז כמובן לא יופיע דימום הווסת).

20/08/2018 | 14:18 | מאת: פרופ' שחר קול

דימום של השתרשות קיבל חשיפה תקשורתית מעל ומעבר למה שמגיע לו... מציע לקחת בדיקת דם להירון.

מנהל פורום פוריות והפריה חוץ גופית