מעקב ביוץ בהורמונים

דיון מתוך פורום  פוריות והפריה חוץ גופית

05/06/2018 | 01:46 | מאת: יאנה

שלום ד״ר התחלתי טיפול פוריות הורמונים + הזרעה המחזור שלי סדיר כל 28 יום. הרופא אמר לי להתחיל גונל אפ ביום ה11 למחזור למשך 4 ימים ואז להגיע למעקב בדיקת דם ואולטרה ביום ה15 למחזור ... אשמח אם תוכל להסביר לי לפי הבנתי הביוץ במחזור של 28 יום מגיע סביב היום 14 ולפי התוכנית שנתנו לי אגיע למערב רק ביום ה15 כך שיש אפשרות לפספס את הביוץ ... האם הגונל דוחה את הביוץ כך שעד שמזריקים אוביטרל לא יהיה ביוץ? או שהספירה שלי לא נכונה... תודה

05/06/2018 | 07:32 | מאת: פרופ' שחר קול

גונל אינו דוחה ביוץ. התוכנית לא ברורה. מציע לשוחח עם הרופא המטפל.

מנהל פורום פוריות והפריה חוץ גופית