שלוש שאלות בנושא היקלטות

דיון מתוך פורום  פוריות והפריה חוץ גופית

03/06/2018 | 12:54 | מאת: עדי

היי דוקטור לפני כמה חודשים הייתי שמה לב להפרשות מרובות בזמן הביוץ, מאז שאני מנסה להרות ההפרשות פחתו וכמעט נעלמו. האם זה מעיד על משהו הורמונלי? 2. וגם שבוע אחרי הביוץ כבר חודש רביעי זה קורה לי, אני ממש מרגישה סימני הריון, כמו עייפות ובחילות ואפילו הטלת שתן , קראתי שיכול להיות משינויי ההורמונים שהזרע עושה הגוף מתחיל להכין את עצמו להיקלט, יש בזה משהו הגיוני לדעתך? ושאלה שלישית, אני מבוטחת לאומית, ניתן להגיע אליך למרפאה לייעוץ? אם כן תוכל בבקשה למסור לי מס טלפון

03/06/2018 | 14:21 | מאת: פרופ' שחר קול

1. לרוב יש הפרשות שקופות לפני הביוץ על רקע עליה ברמת האסטרדיול. הם ההפרשות נעלמו יש לוודא שאכן יש ביוץ סדיר. 2. הזרע לא גורם לשינוי הורמונלי בגוף האישה. 3. אפשר לקבוע תור בכוכבית 3873*

מנהל פורום פוריות והפריה חוץ גופית