שאלה לגבי קליטת היריון

דיון מתוך פורום  פוריות והפריה חוץ גופית

20/04/2018 | 11:47 | מאת: עדן

שלום אני ובעלי מנסים להיכנס להיריון כבר חודש שלישי. הייתי אצל רופאה שראתה זקיק שעומד בגודל 21 יומיים לפני יום הביוץ( אני מקבלת כל 28 ימים). ראתה עובי רירית תקין ואמרה שהכל בסדר. היום אני שישה ימים לפני המחזור והתחיל לי דימום קטן. מה הסיבה שהמחזור מקדים בשישה ימים? איזה בדיקות עליי לבצע כדי לדעת למה לא קורה תהליך הפריה תקין? אני רוצה לציין שבהריון הראשון שלי לפני 4 שנים נכנסתי ללא שום בעיה בחודש השני לנסיונות.

20/04/2018 | 11:58 | מאת: פרופ' שחר קול

בכל פעם שיש ביוץ, הסיכוי להרות הוא לא יותר מ - 25%-30% , ולכן לאחר 3 חודשים של ניסיון להרות, אין מקום לבדיקות פריון, בעיקר אם היה לך הריון מהיר ותקין לפני 4 שנים.

מנהל פורום פוריות והפריה חוץ גופית