2 שאיבות בחודש אחד או הפסקה

דיון מתוך פורום  פוריות והפריה חוץ גופית

19/04/2018 | 09:36 | מאת: אסתי

שלום, אני בת 42 ללא ילדים. אני מטופלת ב - ivf ולמרות ההורמונים בזריקות, יש לי זקיק אחד גדול והשאר קטנים בטיפולים שעברתי. עברתי 3 טיפולים וכל טיפול שאיבה מחדש. האם יש צורך בהפסקה בווסת הקרובה או אפשר לעבור שאיבה נוספת (כלומר 2 שאיבות בחודש אחד)?

20/04/2018 | 07:33 | מאת: פרופ' שחר קול

אם אין ממצא חריג בבדיקת דם ובבדיקת אולטרסאונד בתחילת המחזור, ניתן להמשיך ברצף. יש לשקול מחזור "טבעי", לאור התגובה השחלתית בטיפולים הקודמים. יש לקבל מידע מלא ואמין לגבי סיכויי הטיפול להביא להיריון המסתיים בלידה (LIVE BIRTH).

מנהל פורום פוריות והפריה חוץ גופית