בדיקת הורמונים ביום השני של המחזור

דיון מתוך פורום  פוריות והפריה חוץ גופית

30/03/2018 | 15:54 | מאת: מיכל

שלום אני היום ביום השני של המחזור ועשיתי בדיקת הורמונים לפני תחילת טיפול פוריות. אני בת 44 בריאה. אני רוצה לציין שלקחתי אסטרופם ופרוגסטרון עד לפני 3 ימים סביב החזרת עוברים מוקפאים. התשובה היתה שלילית והפסקתי. Lh 1 Fsh 0.9 E2 94 prog קטן מ1.2 וסת סדירה , סיימתי להניק לפני כחודשיים וחצי. בדיקת הורמונים לפני כחודשיים היתה תקינה. האם יכול להיות שרמת ההורמונים הנמוכה של FSH וE2 נובעת מהטיפול סביב החזרת העוברים המוקפאים? אם לא, מה יכולות להיות הסיבות ומה עליי לבדוק? קצת מודאגת מהשינוי. תודה

02/04/2018 | 08:41 | מאת: פרופ' שחר קול

התוצאות מושפעות מההורמונים שנטלת במהלך סבב ההפשרה. לא ברורה מטרת הבדיקה. אם המטרה להעריך העתודה השחלתית, עדיף לבדוק AMH

מנהל פורום פוריות והפריה חוץ גופית