תסמונת אשרמן , הידבקויות ופוריות

דיון מתוך פורום  פוריות והפריה חוץ גופית

29/03/2018 | 14:02 | מאת: לילך

אני עומדת לעבור היסטרוסקופיה ניתוחית החשש הוא הידבקויות . אשרמן . לפני יותר משנה עברתי הפלה בוצעה גרידה וחלל הרחם היה ריק . לאחר מכן המחזור הגיע רגיל . לפני כחודש עברתי פיפל ואחכ לא קיבלתי מחזור . הוחלט לבצע לי היסטרוסקופיה עם חשש לתסמונת אשרמן . האם לאחר הפעולה ובגלל החשש הסיכוי שלי להרות מתרומת ביצית אפסי ? האם הפעולה יכולה לסייע ? תודה .

02/04/2018 | 08:39 | מאת: פרופ' שחר קול

השאלה מה יימצאו בהיסטרוסקופיה, ומה יבצעו. מציע להתייעץ עם הרופא המבצע לאחר הפעולה.

מנהל פורום פוריות והפריה חוץ גופית