חלון הזדמנויות והפרשות

דיון מתוך פורום  פוריות והפריה חוץ גופית

19/03/2018 | 14:42 | מאת: דניאל

שלום פרופסור שחר קול . אני חושבת שהיה לי ביוץ ביום שישי , ערך הפרוגרסטרון היה נמוך מ- 2 הייתה לי תחושה בבטן התחתונה ועיקצוץ בצד בבוקר של יום שישי . שליווה את זה הפרשה שקופה ואלסטית . היום בבוקר הייתה לי הפרשה צהובה . האם התחושה שלי נכונה ? קיימנו יחסי מין בשבת ומיד התקלחתי האם זה הרס את האפשרות להכנס להריון ? במידה וחלון ההזדמנות אכן הסתיים האם רצוי לקיים יחסים גם היום? או שזה כבר מאוחר ? תודה.

19/03/2018 | 17:32 | מאת: פרופ' שחר קול

מקלחת אינה קוטלת זרע. רצוי לקיים גם היום , שכן תיעוד הביוץ הוא חלקי ואינו מספק.

מנהל פורום פוריות והפריה חוץ גופית