התייעצות עם רופא מומחה

דיון מתוך פורום  פוריות והפריה חוץ גופית

27/02/2018 | 09:58 | מאת: חן

היי אני בת 29 לפני 3 שנים התחלתי טיפולים עקב שחלות פוליציסטיות. לאחר שנתיים של טיפולים ללא הצלחה עברנו לגור בחול וכבר שנה מנסים את מזלנו בעזרת תקווה ואמונה בלבד, בחודש הקודם קיבלתי כדורי איקקלומין מחברה שנקלטה אחרי הטיפול הראשון יש לציין שטופלתי בעבר בכדורים אלו, ובזכות הטיפול זיהיתי ביוץ לאחר 4 חודשים שלא זיהיתי אותו! הוסת האחרונה הייתה ב30/01, המחזור שלי בדרך כלל סדיר חוץ מבחודשיים האחרונים שקצת הקדים לי אני מקבלת כל 25 יום. נכון להיום יש לי איחור של 3 ימים ולמרות זאת מרגישה כאבי מחזור חזקים מאוד!!!, ביצעתי בדיקה ביתית שיצאה שלילית. בגלל שהותי בחול אין לי שירותי רפואה זמינים אשמח מאוד להבין מה קורה לי בגוף האם יש סיכוי שהנס אכן קרה אחרי 3 שנים למרות שהבדיקה יצאה שלילית??

27/02/2018 | 15:41 | מאת: פרופ' שחר קול

לא ניתן לקבוע בלי מידע רפואי מסודר. אם היה ביוץ , יש סיכוי טוב להריון.

מנהל פורום פוריות והפריה חוץ גופית