הזרעה IUI עם פיוריגון

דיון מתוך פורום  פוריות והפריה חוץ גופית

19/02/2018 | 09:28 | מאת: איילת

בוקר טוב פרופ . ממשיכה לשאול בהמשך לשאלה מטה - אני עושה הזרעה עם פיוריגון במינון נמוך. לאחר 4 ימי הזרקה (יום מחזור 8) יש רק זקיק אחד של 14 מ"מ + הרבה קטנים. נראה לי שאין השפעה לתרופה כי גם ככה בכל חודש יש לי ביוץ עם זקיק אחד. אז במה התרופה מועילה ? יכול להיות שיצמחו עוד בהמשך ? תודה רבה

19/02/2018 | 10:51 | מאת: פרופ' שחר קול

סביר כי לא יצמחו בהמשך. הכוונה להשיג 2 - 4 זקיקים לביוץ. זה לא קל ולא פשוט....

19/02/2018 | 10:56 | מאת: איילת

תודה, אכן לא פשוט.. אז מה עושים במקרה כזה ? ממש מתסכל

19/02/2018 | 10:57 | מאת: פרופ' שחר קול

אם אין הריון, מנסים להעלות מינון בזהירות. אם לא משיגים הריון בהזרעות חוזרות - ממשיכים ל - IVF שם זה יותר פשוט.....

מנהל פורום פוריות והפריה חוץ גופית