שימוש בפיוריגון ב- IUI

דיון מתוך פורום  פוריות והפריה חוץ גופית

13/02/2018 | 10:40 | מאת: איילת

שלום רב . אני עושה הזרעה עם פיוריגון , הרופא אמר לי להגיע למעקב זקיקים לאחר 4 ימי הזרקה. 1- בכל חודש יש לי ביוץ תקין עם זקיק אחד. מה בעצם אני אמורה לצפות לראות לאחר 4 ימי הזרקה ? בד"כ ממשיכים להזריק עוד או שמשם ממתינים לצמיחה טבעית של הזקיקים ? 2- האם הפיוריגון צפוי להקדים ביוץ ? בכמה ימים ? תודה ויום טוב לפרופסור !

13/02/2018 | 11:15 | מאת: פרופ' שחר קול

1. מצפים לצמיחה של יותר מזקיק אחד. משך הטיפול הצפוי: כ - 8 ימים. 2. בימים ספורים. משתנה ממטופלת למטופלת.

מנהל פורום פוריות והפריה חוץ גופית