איכות העוברים ו icsi

דיון מתוך פורום  פוריות והפריה חוץ גופית

01/02/2018 | 19:44 | מאת: Ivf ראשון

שלום, בת 27 ילד ראשון ספונטני ילד שני ivf ראשון עם פרוטוקול ארוך ו icsi כעת מנסים להיכנס להריון טיפול עם פרוטוקול קצר וביום חמישי 25.1.18נשאבו 6 ביציות מתוכם הופרו רק 2 הוחזרו 2 עוברים בני 3 ימים, אחד עם 6 תאים והשני עם 7.. האם כמות התאים אצל כל עובר יכול להעיד על סיכויים להיקלט או שהיו מקרים שגם עוברים עם 7/ 6 תאים ביום השלישי שלהם נקלטו? כיוון שהופרו רק 2 יכול להיות שבכלל לא עשו icsi לביציות? מה הסיבות שהשאר לא הופרו, גם לא הפריה מאוחרת?

02/02/2018 | 07:54 | מאת: פרופ' שחר קול

עוברים בני 6 - 7 תאים ביום 3 הם טובים מאוד, ויכולים ליצצר הריון. אני מאמים שעשו ICSI לכל הביציות. פירוט מדויק מה קרה לכל ביצית ניןת לקבל בשיחה עם המעבדה. בהצלחה.

מנהל פורום פוריות והפריה חוץ גופית