חישוב גיל הריון ,בלסטוציסטים מוקפאים

דיון מתוך פורום  פוריות והפריה חוץ גופית

12/01/2018 | 18:47 | מאת: שמרית

שלום פרפ. שאלתי היא כיצד מחשבים שבוע הריון אחרי החזרת בלסטוציטים מהקפאה? ושאלה בנוגע לערכי ביטא.ביום ה11 להחזרה ערך 286.האם עפ זה ניתן להעריך אם שני העוברים נקלטו והשתרשו? בת 35 ,הפריה עשירית.לפני שנה הריון תאומים שאחד הפסיק להתפתח והשני הריון הופסק בשבוע 12 עם גילוי פגם בגולגולת במהלך בדיקת שקיפות עורפית[ שהייתה תקינה].ככ אשמח להתבשר בתאומים ומאד מקוה.תודה על התייחסותך.

13/01/2018 | 14:35 | מאת: פרופ' שחר קול

תאריך וסת אחרון מחושב לפי יום ההחזרה פחות 19יום. בדיקת אולטרסאונד 3 שבועות לאחר ההחזרה תוודא מספר שקי ההיריון.

מנהל פורום פוריות והפריה חוץ גופית