בעיה

דיון מתוך פורום  פוריות והפריה חוץ גופית

02/12/2011 | 07:37 | מאת: אור

שלום אני בתהליך הפריה חוץ גופית אם הזזקיקים לא גדלים כבר 4 ימים וערכי e יורדים למרות שהגדילו מינון של פיוריגון האם כדאי להפסיק את הסבב במקום להכניס עוד רעלים לגוף לשווא? אודה על תשובה חד משמעית יתכן והסיבה לאי צמיחת זקיקים היא בגלל זריקת דקא? כי בסבבים של הזרעות עם הורמון בלבד לא הייתה לי בעיה כזו

02/12/2011 | 07:54 | מאת: פרופ' שחר קול

פיורגון אינו "רעלים". פיורגון מכיל FSH אנושי, הורמון המצוי בגוף כל אחד מאיתנו, נשים וגברים כאחד. יתכן והשחלות שלך אינן מגיבות לפיורגון. בנוכחות ירידה ברמת ה - E2 יש להפסיק הטיפול. יש לשקול פרוטוקול אחר.

02/12/2011 | 13:40 | מאת: אור

תודה על תשובתך אך ממה שהבנתי ההורמון שמכניסים בכמויות גבוהות מאוד לגוף לא נחשב כדבר טוב לגוף זו גם הסיבה שיש סיכונים בעתיד לסרטן בעקבות טיפולי פוריות , לא כך? הרי קיימים סיכונים בעקבות החומרים שיש בזריקות שאנו מקבלות אשמח לשמוע את דעתך בנושא, שבת שלום

מנהל פורום פוריות והפריה חוץ גופית