הפרשה בשתן

דיון מתוך פורום  אורולוגיה ואין-אונות

25/02/2013 | 09:41 | מאת: דוד

שלום , אני בן 36 סובל מזה מס' חודשים מהפרשה לבנה בשתן שבולטת במיוחד בעת מתן צואה . psa=0.95 , בדיקה פיזית של אורולוג מצאה ערמונית מעט בצקתית . תרבית שתן כללית תקינה , תרבית זרע תקינה ובשתן לציטולוגיה 3 פעמים נמצאו לויקוציטים ומאקרופגים - ללא ממאירות . std-pcr ו-hiv תקינים . נטלתי במשך 10 ימים 20 כדורי דוקסילין - לא הועיל . מה באפשרותי לעשות כעת ומה יכולה להיות אבחנה משוערת ?

בבדיקת שתן לא אמורים להיות לויקוציטים ולכן ייתכן שיש לך זיהום בשופכה. דוקסילין לא מכסה היטב דלקות בשופכה. הטיפול הנכון הוא רוצפין + אזניל.

מנהל פורום אורולוגיה ואין-אונות