הפרשה בשתן

דיון מתוך פורום  אורולוגיה ואין-אונות

15/03/2013 | 16:18 | מאת: דוד

שלום , אני בן 36 סובל מזה מס' חודשים מהפרשה לבנה בשתן שבולטת במיוחד בעת מתן צואה . psa=0.95 , בדיקה פיזית של אורולוג מצאה ערמונית מעט בצקתית . תרבית שתן כללית תקינה , תרבית זרע תקינה ובשתן לציטולוגיה 3 פעמים נמצאו לויקוציטים ומאקרופגים - ללא ממאירות . std-pcr ו-hiv תקינים . נטלתי במשך 10 ימים 20 כדורי דוקסילין - הייתה הטבה משמעותית ליומיים בלבד . לאחר התייעצות בפורום איתך - אולי מדובר בדלקת השופכה , ולכן לקחתי 250מ"ג*4 בבת-אחת-אזניל ו-24 שעות אחרי זריקת רוצפין 500 מ"ג - הייתה הטבה משמעותית ל-5 ימים בלבד . האם כדאי לי להמשיך בטיפול באזניל או ברוצפין ? האם נראה לך שאני אולי צריך רוצפין במינון יותר גבוה של 1000 מ"ג או שבכלל כדאי לי להתמקד באיבחונים אחרים (לשלול אבצס...) ?

לא אוכל לתת ייעוץ ספציפי יותר במסגרת הפורום. יש לפנות לאורולוג

מנהל פורום אורולוגיה ואין-אונות