אלטרוקסין לקחת על קיבה ריקה

דיון מתוך פורום  אנדוקרינולוגיה מבוגרים וסוכרת

17/11/2011 | 09:08 | מאת: יעל

האם מותר לשתות מים או תה צמחים ללא סוכר לפני או מיד עם לקיחת התרופה? כמה זמן אחרי לקיחת אלטרוקסין או תחליפיו צריך לא לאכול? האם כמה שיותר זמן , נגיד שעתיים או שלוש , זה יותר טוב?

שלום יעל בנטילת אלטרוקסין חשוב מאד להקפיד על בטן ריקה, כלומר לא לאכול ולא לשתות דבר למעט מים לפחות חצי שעה ועד שעה לאחר הנטילה. אפשרי גם שעתיים אחרי האוכל. זה קריטי לספיגה של התרופה

17/11/2011 | 10:21 | מאת: יעל

תודה על התשובה. אתמול הלכתי לסופרפארם ושילמתי על החשבון 110 ש"ח עבור סינטרואיד, עם מרשם פרטי מהאנדוקרינולוגית שלי. עכשיו התקשרו מסופרפארם שהם לא יכולים לתת לי את התרופה ללא טופס 29ג , מה לעשות?

מנהל פורום אנדוקרינולוגיה מבוגרים וסוכרת