שאלה אחרונה בהחלט....

דיון מתוך פורום  אנדוקרינולוגיה מבוגרים וסוכרת

23/07/2016 | 01:12 | מאת: ניב

מצאו לי בבדיקת של לאשלגן רמה נמוכה מאוד 15/14. האם זה סיבה לדאגה? וגם הרבה דם בשתן. האם חוסר באלדסטורון קשור? הtaurine שלי בדם נמוך מאוד חומצת אמינו. מנהלת מרפאה מטבולית ברמב"ם ציינה זאת לרופא המשפחה שלי כדבר המקשר לבעיית נפש.

אשלגן בדם או בשתן? עודף אלדוסטרון גורם למיעוט אשלגן בדם ויציאה שלו/ריבוי בשתן.ולהפך לגבי חומצות אימנו, זה לא התחום שלי

24/07/2016 | 20:24 | מאת: ניב

יש סיבה לקח שאדרנל מפסיק לייצר אלדסטורון. בתור רופא שמבין בתחום. מה יכולה פאוכרומוציטומה להולל על הצד הפסיכיאטרי בטווח של 20 שנה אם כי הלחץ דם תקין. אם מקנות זה משפיע על התפתחות המוח לרעה עד קשיי למידה.

24/07/2016 | 20:26 | מאת: ניב

האם הcortisol 450 בדם משקף תקינות של כל הורמוני האדרנל? למעט של הורמון הדחק?

24/07/2016 | 20:29 | מאת: ניב

או שקשור ליכולת הפרשת של כליות מאשלגן? כי נמוך בכל זאת עם עודף אלדטסורון וחוסר ADH

מנהל פורום אנדוקרינולוגיה מבוגרים וסוכרת