שימוש בסטרואידים אנבולים

דיון מתוך פורום  אנדוקרינולוגיה מבוגרים וסוכרת

06/01/2016 | 19:13 | מאת: ירדן

לבניית שריר... אני בן 23 והכוונה בסטרואידים אנבוליים זה: טסטוסטרון, דיאנבול, וננדרולון (דקה)... האם זה באמת כך כל מסוכן או שהקצינו דברים מעל ומעבר... האמת, לרוב אני רואה אנשים בריאים שמשתמשים כבר שנים והם בסדר גמור ואני מתכוון למפלצות אדם, שאני לא מתכוון להיות כזה, אלא להיות הרבה יותר גדול וחזק ממה שאני עכשיו... בכל אופן, אם אני כבר משתמש, איך היית ממליצה למנוע נזקים אפשריים מנסיונך הרב? ולמה טסטוסטרון כזה לא בריא אם הגוף מייצר אותו לבד? אודה לתשובתך הכנה (ואם אפשר הלא פורמלית של משרד הבריאות- בהודעה פרטית אפשר גם אם את לא יכולה לכתוב כאן)

ירדן שלום חד משמעית מסוכן ולא בריא ואני ממליצה בכל פה להימנע מזה לגמריי! עודף הורמון למי שלא חסר לו עלול לגרום נזק ללב, קרישיות יתר, כבד ועוד

מנהל פורום אנדוקרינולוגיה מבוגרים וסוכרת