כדורים גלוקומין - מחזור לא סדיר

דיון מתוך פורום  אנדוקרינולוגיה מבוגרים וסוכרת

29/10/2011 | 18:52 | מאת: מור

שלום, אני בת 23 רווקה. מקבלת מחזור לא סדיר בערך כל 4 חודשים מהתיכון (התחלת מחזור מכיתה ו'). בצעתי אולטרסאונד שחלות ורחם- תקין. נטלתי גלולות- דיאנה ומרסילון. חפיסה אחת בלבד מכול סוג. הגלולות גרמו לתופעות קשות מאוד. עכשיו הומלץ לי לקחת גלוקומין ע"מ להסדיר את המחזור או גלולות בשם yaz . מאחר והגלולות גרמו לי לתופעות לוואי חמורות החלטתי לנסות את הגלוקומין. שאלותיי: 1. האם הגלוקומין מתאים להסדרת מחזור? 2. מהן תופעות הלוואי של הגלוקומין? 3. אם יש לכם הצעות לבדיקות נוספות ולטפולים נוספים. אני גם מטופלת בדיקור סיני פעם בשבוע. *אינני סובלת מסכרת. מצפה לתשובה, בכבוד רב.

שלום רב גלוקומין ניתן לצורך הסדרת מחזור והסדרת ביוץ בנשים עם שחלות פוליציסטיות. לא נהיר לי האם זו האבחנה אצלך?! ייתכנו תופעות לוואי של מערכת העיכול בעיקר - כאבי בטן, גזים, שלשול, לרוב חולפות במהרה ולכן גם מומלץ להתחיל מחצי כדור עד כדור ליום ובהמשך להעלות את המינון בהדרגה. חשוב לראות את בדיקות הדם במלואן, אני מניחה שכל מה שדרוש נלקח..

מנהל פורום אנדוקרינולוגיה מבוגרים וסוכרת