הפסקת לתיום ובלוטת התריס

דיון מתוך פורום  אנדוקרינולוגיה מבוגרים וסוכרת

29/08/2014 | 06:08 | מאת: נירה רבינוביץ

הפסקתי לתיום לפני הרבה שנים לאחר שימוש קצר בתרופה,האם הבלוטת תוכל לעבוד לבד בלי יוטירוקס לאחר שהלתיום יצא מהגוף?האם כדאי לבדוק זאת?

נירה שלום אם תת פעילות הבלוטה נגרמה עקב שימוש בליתיום והיא לא חלפה כעבור שנים, הסיכוי אפסי שתחלוף. כל טוה

30/08/2014 | 06:37 | מאת: נירה רבינוביץ

לא בדקתי אף פעם אם זה חלף ואפשר בלי יוטירוקס (שהבלוטה תעבוד לבד )אני לא משתמשת יותר בלתיום כדאי לי לבדוק ,יכול להיות שהבלוטה עכשיו בסדר?

אם את מטופלת ביוטירוקס ומאוזנת, אז ככל הנראה את זקוקה לו. תלוי גם מה כמות היוטירוקס?

מנהל פורום אנדוקרינולוגיה מבוגרים וסוכרת